Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A balint 2 mm-enként beirdalom,besózom,kívül,be lül megfokhagymázom(frissel vastagon bedörzsölöm,granulátummal jól megszórom).A tepsibe leterítek egy sor szalonnát,ráfektetem a balint,ráterítek egy sor szalonnát.Mehet a sütőbe.Amikor a szalonna megpirul,akkor van kész.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Szekszárdi rozéban szeret úszni.Kívánja!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
halaskarcsi
2014.04.20 20:50
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsibe leterítek, szalonna megpirul, megfokhagymázom, granulátummal, bedörzsölöm, Fokhagymás, ráfektetem, Szekszárdi, szalonnát, leterítek, megszórom, beirdalom, ráterítek, szalonnát, fokhagyma, megpirul, szalonna, szalonna, vastagon, Kívánja, rozéban, tepsibe, besózom, frissel, balint, balint, sütőbe, Amikor, balin, húsos szalonna, sófokhagyma,
|
|
|
|
|
GOFRI
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
|
|
|
|
|